28 November, 2012

Mesej untuk ayah…

tunggu punya tunggu.. tak balik-balik lagi kan. sekali keluar pulak mesej kat bawah ni hahahaha

PIC_0002

Al-kisahnya aku terjumpa mesej ni kat meja komputer ayahnya.
Selalu kitaorang akan caj henfon dan segala mala alat elektronik kat situ. Situ je pun tersadai adapter dan extension hehehe.

Rupanya dia suruh bapaknya cas bateri kereta control dia tu. Tak tau le kut bapaknya ada baca ke tak mesej tu.
hahahha nampak sweet jer bila anak lelaki minta tolong guna pen dan kertas. Ni kes bapak lambat balik dari main badminton ler ni.

Aku memang le malas bab caj-mengecas ni. Henpon aku sendiri pun Pak enchik yang tolong caskan. Dari zaman single lagi memang malas nak cas henfon. selalu le kena marah ngan pak we pak enchik. bila kol memanjang tak berangkat hahahah.

Ejaan Cik mat tolon tu tertinggal huruf 'g' hahaha.

No comments: