14 November, 2011

menghabiskan duit sajork!..

Ni kalau pergi ke Daiso.. memang kedainya kata setiap barang RM5, tapi kalau keluar kedai tu tak de nyer rm5 lagi, berpeluh-peluh  berpuluh-puluh le habisnye kan.. nak-nak yang rambang mata macam aku ni.. sib baik dalam beg duit aku ada kertas note merah jer yang tinggal. kalu tak haru biru aku.

antara barang yang aku sempat snap n grab!

sila jamu mata dengan gambo di bawah.

PB130342 pengacau ayor

PB130346 PB130347

handle untuk buat beg. dah lama ku cari ni. ada 2 kaler tak silap aku putih dan hitam. aku beli dua jenis bulat dan separa. Ni kalau buat beg pun mungkin utk kegunaan persendirian. Tak jual kut. sebab handle je rm5 kang aku jual beg mahal2 ada ke yg nak beli?

PB130351 sandwich maker

PB130354

PB130343

PB130353 pak enchek nak nih!

PB130355 Cik Mat gigih suruh aku beli ni..konon-kononnya water proof la. sudahnya tak terlipat aku. banyak beno garisan lipatan kapal origami ni. pening2.

PB130356

 PB130357  buku origami buat koleksi dan memenuhkan gobok.

PB130359

ni bukan di beli di daiso.. beli kat tempat lain..model lampu blink..blink..nak interframe.

PB130334

lepak makan eskerim dulu la yek..

PB130336

No comments: