11 November, 2011

Gambar raya Haji 2011

 

Aku sefamili ni memang jarang sangat bergambar di hari raya sekeluarga. Ntah apa yang kitaorang fikir . Orang lain siap sedondon berbaju raya bagai. Kitaorang anak beranak tema baju raya semua lain-lain kaler. Suka-suka hati je nak pakai apa kan. Mungkin belum sampai seru lagi kut nak mengikut jejak sedondon ni.

Harap-harap akan ada seisi bergambar di tahun2 akan datang. Ni apa punye mood la. bergambor raya di tepi kolam ikan koi. Main gasak je aku and famili.

 

PB060308

 PB060305

  PB060307

 PB060306

2 comments:

leeya abdul said...

Encik Abg ai tak suka kami sekuarga sedondon. Tp dia suka hat llaki sedondon, p'puan suka hati dia..jahatkan.. ngeee. tp Putri Nabila & ibu dia bkn lg sedondon malah seirama, sekata, senada, saiz jek lain. Putri saiz XS, ibu L. Hambek ko!

ImanAzyan said...

tur la kan kak leeya.. tak pening nak cari baju sedondon. nak-nak kalau yg jenis shopping last2 minit. memang x sempat nak cari sefamili 1 kaler.

dlu kan harap2 dapat semua anak lelaki. konon senang nak jaga. Tapi bila dah dapat gegirl. baru rasa nikmat beranak perempuan. bole sharing2 especially bab melaram hehehehe.