11 November, 2011

gigih nak update 111111….

Sempena 111111 ni entry gigih jahit-menjahit telah berjaya di post kan hahahaha.

wah! sekarang nak update belog kena bersempena-sempena plak (>_<) ok le tu sapu sawang kat yayan sebulan sekali wakakakak. Bukti pada ZZ dan Kak leeya aku berjaya sapu sawang hahaha.

Semua hasil kerja tangan tak seberapa ni, di buat untuk gundu Angah and konco-konconya yg br balik dari Roma Italiano.. Harap ko suke ngan pemberian aku ni hehehehhe

 

PB100327 polka dot tote bag

 

PB100312

 

 PB100314angry blue bird versi Ugly doll feat bomber angry bird

 

PB100320 bomber angry bird feat smiley black bat.

 

PB100316  ai tak angry macam sesetengah bird tu!

 

PB100321

we are happy famili yo!

 

PB100325

Hopefully we all dapat terbang ke Roma lepas ni.. dgn tuan tanah baru yehaaa!

3 comments:

leeya abdul said...

hahhahaaa... ai LIKE. ai pon kalo dh sempat menerjah belog org nih maksunya dh bole bgn dr tido berbantalkan IB, bertilamkan BUG berselimutkan UIS. apakata u.. ;))

leeya abdul said...

eh! lg satu sebenarnya nk oda angry bird. cer buat 1 nk tgk. besar yg cam kat promosi2 luar tew.. hehheee

ImanAzyan said...

kata ai.. klu mak dia ngadap belog, habis la kena marah ngan Hannah sbb sampai bole x dengo klu dia mintak susu. kusyuk menerjah blog.

ok gak tu nanti ai coba2 meng'angry bird' kan felt kat rumah tu.