29 October, 2012

yeay! dapat hadiah.

 

hadiah walaupun kecil tapi tetap berbekas di hati. Siapa yang tak suka terima hadiahkan. Walaupun hanya di beri sebuah senyuman pun dah rasa bertuah dan berbahagia sekali hahahaha..

begitu le seadanya kan..
dah tua-tua gini tak sangkalah pulak ada orang nak bagi hadiah besday hehehe.walaupun birthday dah lama berlalu hehehe
Pak enchik tak bagi apa-apa tahun ni katanya poket dia broken ke kereta yang sakit huhuhu Tak ngape bang ai faham situasi you. Tak bagi hadiah pun tak per tak de hukum wajib di situ hehehe. Next year aje lah you bagi tapi, ai nak double yer hahahahaha.

ni member ofis mate bagi Y(^_^)Y. tenkiu so much berguna sangat ni utk aku , boleh save banyak benda ni hahahah.

PIC_0013

No comments: