09 October, 2012

Happy Birthday! Hannah.

 

Hannah dah masuk 4 tahun. yeay! dah besar anak pompuan mama.
pejam celik pejam celik dah 4 tahun dan si baby ni.  tapi sampai sekarang masih duk biasakan diri dia dengan panggilan baby.

Hannah ni kalau boleh tiap-tiap bulan nak birthday cake. Itu hari siap tunjuk nak kek angry bird. Tapi kat kampung kek apa sangat la yang ada. Yang biasa-biasa jer. Tak sempat nak beli kat S.A.

Semoga anak mama sentiasa dalam rahmat Allah S.W.T. Amin.

 

PicsArt_1349620146821

Sayang sangat dengan si kecik ni. Kalau suruh cium pipi keliling muka habis diciumnya hehehe.

No comments: