08 July, 2012

Nasi Arab..dan pengantin.

 

Weekend lepas berkesempatan menghadirkan diri di majlis perkahwinan kali kedua pak saudara Pak enchek yang telah kehilangan isteri dua tahun lalu.Moga perkahwinan mereka diberkati dan kekal hinga ke syurga firdaushi.

Okay akad nikah diadakan di Masjid tepi KLCC. Dan makan tengahari dibuat di restauran Al-Rawsha KL.

 

20120630_101133

20120630_120132

antara menu hari tu..popia dia isi macam masam sikit tak sure mayonis or tairu …tp okay sedap jugak.

20120630_121615

salad

20120630_121551

20120630_122804

20120630_120354

antara sepupu sedara-mara yang hadir.

20120630_120107

okay..nasi dia boleh la sedap. Tapi sos tomato dia best kalu kita cicah dengan daging kambing dia. Ayam dia pun lembut. Tapi yang paling best mint tea dia klu minum panas-panas memang menaikkan mood. Tapi dia bagi teko kecik jer. mula2 tak pandang pun tea tu ingat tea biasa. sekali MIL kata tea tu sedap terus kita orang cuba. Dah la cawan dia kecik comel jer.. memang tak cukup untuk 10 orang per table. Dengan keslumberan MIL dia minta jer waiter tu refill hahahaha siap tapau lagi wakakaakka lagi haru..

20120630_133231

pada yang nak rasa nasi arab al-rawsha ni kat area shah alam ada cawangan dia kat I-city. so boleh terjah di sana. cuba Mint Tea dia mesti syok..

20120630_133534

makan sudah, berborak, dan peluk cium sedara mara pun sudah..masa untuk berangkat. Tengok nak bergambar pun dah tak larat dua orang ni.

No comments: