19 July, 2012

3 tiers Bentou DIY cover

 

Kalau pergi ke Daiso tu memang sangat-sangat giler ler tengok barang kat situ. Giler la kalau siapa yang pergi tu tak terpikat dengan benda-benda yang kiut miut. Ni kalau dapat pergi Japan masuk kedai 100yen ker Daiso ke mau parkinson tangan nak memilih. Rasa satu kedai nak borong  kut hahaha.

Tapi sebab dah selalu sangat masuk Daiso, rasa banyak dah item yang jadi koleksi. Jadi windoe shopping dulu kekdahnya.. Akan TETAPI lagi… boleh pulak terpandangkan 3 tiers bentou box ni kat rak yang bukan berharga rm5. Terus rasa berkenan walaupun..corak dia agak kureng. Tapi dari membiarkan bentou box ni di situ haruslah aku rembat dulu kan. Dah la ada 2 unit jer. Cuma tinggal 1 unit ni jer yang masih elok berbungkus lagi. So tak menyempat aku pun terus rembat.

 

picasabackground.bmp

macam comelkan kalau bawa pergi piknik. nak-nak bila di bungkus macam kat bawah ni… osem tak cover dia hehehhee.

 

20120715_193617

ok dah siap dan sedia untuk di bawa berpiknik hehehe

tutorial yang tak seberapa di bawah ni..

malu nak share hahahaha

 

yan-0001

No comments: