19 February, 2009

Tajuk ..?

MALASSSSSSSSSSSSSSSSSS…

Aku dah malas… aku dah malas… oh!..ooo..oo.

Malas betui aku ari ni nak sambung buat J*** manual, blog-hopping je dr td yg aku tau.

Satu keje pun belum jln lg. Si babeh lak dok pusing ke hulu ke hilir,

tu nak intip aku le tur dok buat apa. macam le aku x tau niat suci ko tur.

Dasar %#%0x$….

 

aku nak igt blk apa yg aku buat pg td yerk!…

owh! pg td aku jd rescue ranger kat clerk ofis aku yg preggy, dok tolong tunda kan

buggy car yg dah mati di tepi jln.Tapi hampeh dua2 buggy car batt weak. Sudah nye

aku tinggalkan aje kat situ, malas aku nak tolak. berat nak mampus..

kat ofis aku ni ada 2 buggy car utk kegunaan kitorg gi merewang ke dept2 lain..

mmg syok naik menatang tu tp bila batt nye dah kong, ko rasakan la labu. menapak  la

blk ofis. X de makne nye nak menolak buat hangit ketiak jer..

sekian.

No comments: