03 February, 2009

Human Error

Ni nak story pasal human error... antara aku, suami dan dot..dot..dot

Semalam aku ke JPN s.a untuk betulkan surat beranak n Mykid Hannah..
sekian lama nye aku bole x perasan tarikh lahir dia x sama.
Tetiba aku jadi blurr kejap, dah sah2 aku beranak kan dia pd 07hb oct 2008 bole plak JPN nye staff tulis 08hb oct. Klu ikutkan ok lar tu kan anak aku muda sehari lagi...
Tp itu dah kira auta bukan fakta.

Maka dgn rasa tanggungjwb yg x berbelah bg, aku apply half day utk settle kan benda ni.
Sib baik layan baik. Tapi kena la caj RM7 + RM2 utk plastic cover surat beranak tur.
aku sure nye lah bila Hannah beso nnt mesti dia akan tanya kenapa surat beranak dia lain dr org lain (yg x sama kes ngan anak aku).

No comments: