25 February, 2009

Bengang gilos nih!

Angin jer aku ngan company ni…

kejap boleh kejap x boleh,

apa igt biskut ke!, Amende ler ada ke patut

implement claim medical bill utk 1 tahun jer… bengong

klu yer pun bg la notis kat kitaorg ni. Tak de la aku marah sgt…

Memang x fair sungguh, manager2 yg dah byk gaji tu bole lak cover medical utk

anak, yg kami ni keje mcm nak mati ngan gaji ciput x bole lak nak claim. Sakit betul

ati aku, aku dendam nih…

No comments: