29 May, 2012

..main-main.. kerja..main-main..

Tadi member ofis dok emailkan Interesting Excel-sheet…

main2 excel format dengan masukkan D.O.B.. dan bla..bla…bla…

so, keluar semua yang kat bawah ni… yang paling tak menahan tur..Loves to chat…yer bebenor le yong oii..!

OCTOBER
* Loves to chat
* Loves those who loves him
* Loves to takes things at the center
* Attractive and suave
* Inner and physical beauty
* Does not lie or pretend
* Sympathetic
* Treats friends importantly
* Always making friends
* Easily hurt! but recovers easily
* Bad tempered
* Selfish
* Seldom helps unless asked
* Daydreamer
* Very opinionated
* Does not care of what others think
* Emotional
* Decisive
* Strong clairvoyance
* Loves to travel, the arts and literature
* Soft-spoken, loving and caring * Romantic
* Touchy and easily jealous
* Spendthrift and easily influenced
* Easily lose confidence

ni bab minum AIR…

image

psst: cik tengok tu 1.85liters je yer aku kena minum air per day hahahaa berbangga la pulak … baget tak nak kalah minum air ….

ni plak result ‘Who are you’ lepas jawab beberapa soklan cepu mas.

image

kembang kempis hidung aku ekekekek…

Bila buat life calculation ni.. huhuhu INSAF sangat2 dengan nikmat hidup yang ALLAH S.W.T beri.. tapi aku rasa days sleeping tu may be lebih hours lagi la bukan sekadar 4090 days…

agaknya berapa hours la aku guna untuk melakukan ibadah kepada-NYA.. yang pasti tak setanding dengan hours sleeping tu. kena buat sesuatu ni …

saje je tak reveal age tu kan..macam le orang nak tau sangat hahahah.. kira pakai hari pun boleh..yer dak hihihih..

image

kalau rasa-rasa korang nak excel sheet tu tinggalkan email korang yer. nnt saya forwardkan…boleh le kome cuba-cuba di tengah boring kan…berfeeling2 gitu.

No comments: