10 August, 2010

Weekend travel bag..

Ntah hapa2 je la yang aku fikirkan bila tengok beg ni kat dlm cotton friend magazine. membuak2 nak satu mcm kat dalam gambar ni. Nak tak nak gigihkan jugak la memotong dan menjahit bag ni. Semata-mata nak balik kg punye pasal. Selalu tu asal boleh je campak semua baju dlm bakul besar. Ada beg ni jimat ruang bonet kete sikit. Ruang yg terlebih2 tu bole angkut segala hasil tanaman dr kampung halaman kuikuikui…dasar !

PIC_2918 

Gambar je dia taruk, tak de plak tutorial nak buat ni. Aku pun main bedal je lah ukuran dia asal bole jahit..

Tadaaa!

PIC_2909

copy paste sungguh! Sib baik rumah aku tak dak tingkap lagu tu, klu tak mau jugak aku shot sama cam dlm mag tur.!

No comments: