10 August, 2010

Daiso

Ni klu dah ter’ masuk kat dlm kedai ni, mau 2 ke 3 jam membelek2 segala benda yg ada. Come2 sungguh barang2  kat daiso ni. kali ni di sebabkan Pak Encik nak cepat terpaksalah capai mana yg sempat di belek.

PIC_2878kain felt berbagai warna, plan nak buat plushie untuk org tua ganyut yg suke sgt ngan pokemon pikachu. 

 

PIC_2881ni apa ke nama dia, tracing spatula gitu!, senang untuk buat marking kat fabrik. Belum test pun lagi nih!…

 

PIC_2885  ni pak encik yg nak beli. pam belon pun nak jugak.

 

PIC_2894  yg ni confirm berguna. selalu sgt air tin tertumpah dalam kereta. 

 

PIC_2890

Yang ni pun best jugak cover botol air mineral atau botol2 yg seangkatan dengannya. siap bole taruk straw kat dlm ni.

PIC_2895

kan come gitew! nyesal tak beli 2. Abis dua beradik tu berebut botol air. sebelum ni tak de heran pun deme. Semua ni aku beli kat Daiso puchong adanya.

No comments: