25 August, 2010

felt…

2 minggu ni macam bizi saja. Bizi  dengan aktiviti senaman tangan. orang lain dok pulun jahit langsir raya, baju raya aku pulak jahit menatang ni. Apa kes aku ni. Demam kain felt tak sudah2. Puasa tinggal lagi 2 minggu baju kurung si Hannah haram tak berpotong lagi. Dari hari ke hari dok kata nak buat baju Hannah sampai pak encik plak sound aku. Mana ke baju yg kata nak jahit tu tak mandang pun …

 

PIC_0110

Ni buatkan satu utk supporter jepung yg balik minggu sudah. Tamat kontraknye kat opis aku ni.bagus pun balik dah klu tak memanjang je sakit aku tengok. tak terjangkau akal aku dengan org jepung ni tua2 bangka pun minat kartun ni lelaki plak tu siap beruban lagi. iskh!iskh! klu pak encik yg minat ni mau aku kutuk KAW!KAW! hahahaha

 

PIC_0116

 

Black cat ni saja2 je buat. Pasei nya, opis mate aku nak yg kucing hat ada ekor. yg first tu aku buat kucing toge jer. saja2 test taste dia. alih2 dia nak jugak pattern ni. 

 

PIC_0120 

Baby Dino ni alahai… ramai plak peminatnye. tapi aku buat satu je.. lain hari aku jahit lagi dan lagi dan lagi sampai kome naik muak plak nengoknye nnt. bukan nengok je tau, kena paksa beli wakakakakaka! ade ke paksa plak yek.. gasak!

 

PIC_0119

si kucing biru ni pun buatkan utk supporter jepung gak.. ramai betui supporter jepung memeriahkan opis ni. Best le supporter ni di kelilingi jelitawan-jelitawan TC & IB yg ramah2 belaka.

pattern kucing ni inspired by keetsa.com

3 comments:

m.q said...

cantiknya
kreatif la

aliff muhammad said...

Adik nak request bole?

cat yang kaler hijo.

ImanAzyan said...

m.q
tenkiu cedok idea dr tenet je heheheh.
aliff: insyallah diusahakan pas abis syawal hehehehe