30 August, 2010

apa-apa biskut jer

ramai betui org minat buat biskut cornflakes yer untuk hari raya nan mulia ni.

dua tiga menjak ni yg menjenguk ke blog aku semua dok menjengah resepi biskut cornflakes.

harus lah aku mengkaji antara 10 biskut raya pilihan org malaysia lepas ni. Aku dah tentu2 vote untuk biskut cornflakes nye.

menu buka puasa ari ni ingat nak buat nasi goreng tomyam. tadi dah menjenguk Myresipi.com.my tak sabo2 nak balik rumah nak ber esperimen ngan senduk dan kuali. lambatnye nak balik!!!

No comments: