12 June, 2009

Job sharing + multi tasking

Pagi ni boss aku panggil kat meja dia. Dia request utk aku support others group. Sbbnya group yg satu itu telah kekurangan manpower. Maka untuk mengurangkan cost syarikat aku kena jd multi tasking. Sebenarnya aku dah tau awal2 lg tp saja je berlakon depan boss, konon2 x tau apa2. Keji sungguh!

Maka dengan tanpa soal aku cuma cakap “OK, no problem” Boss aku mcm muka terkejut ngan mata yg terkebil2 memandang aku. Macam x percaya jer! x de argument atau apa2 lah. Mungkin dia harap aku akan bg byk alasan sbb kena support keje org lain. Aku dah masak sgt ngan `peel` derang ni. Jawapan “YES, BOSS!” tu mmg jawapan yg derang amat2 suka dan aku pun x perlu nak ckp lama2 ngan derang. 

No comments: