12 June, 2009

apa-apa lah..

Bulan ni aku dah start bz kat ofis. Design stage dah dtg lg. Dah berhari2 aku tak YM ngan kengkawan, x updated blog bla..bla… penat blk kg kenduri baru nak habis, weekend ni nak kena turun Lumut plak. Ikut kan hati malas nak pergi,dapat rehat ngan anak2 kat rumah sambil kemas rumah lagi best.

Last week pergi survey utk built in kitchen cabinet. Dah bertahun beli dan duduk kat rumah tu, baru skrg mampu nak buat sumer tu. Alhamdulilah rezeki kali ni, merasa gak la aku.Tapi masih dalam dilema sama ada nak kaler “Black” or “white” Pas ni sibuk nak kemas dapur la plak.

No comments: