05 April, 2013

Muzium Negara.

Weekend cuti sekolah lepas tak pergi jalan mana-mana pun.
Anak-anak baru je baik demam.
So, bagi diaorang rilek-rilek je dulu kat rumah.
Kebetulan,
sabtu lepas MIL datang dengan famili celebrate besday kat rumah aku.
Masak le sikit-sikit nasi impit, rendang ngan soto.
Manggo cheese cake BIL yang bawa.

So, tengok Hari masih awal lagi.
Lepas makan BIL ajak pergi Jalan-jalan.
Mula-mula BIL ajak pergi Tasik perdana.
Tapi risau cuaca belah petang kan hujan jer minggu ni.
So, teringat pulak Che Fid bawa Akif pergi Muzium Negara.

So, kita pun sekeluarga pergi Muzium jugak.
Kalau hujan tak de la gelabah nak lepak mana kan.
Aku pun dah lama tak pergi muzium sejak aku darjah 2. hahahah giler lama.
Che Mat & Che Nah memang happy pergi muzium ni. Kebetulan Che mat pergi muzium ni pun darjah 2 jugak, macam mak dia.
Jangan dia pun nanti kemudian2 bawa anak pergi muzium masa umur anak dia 8 tahun jugak ekekekek.

Pictures3

Che Mat paling suka tengok kapal. Sampai kat rumah terus lukis kapal kat muzium katanye.

20130330_160454

20130330_165444

budak come yang baru baik demam.

No comments: