05 April, 2013

Buat pencari jambu susu.

Jambu susu ni memang fofuler yek di kalangan orang yang mengandung.
termasuk la aku ni ha...
kalau mengandung memang sesaja je cari nahas mengidam buah ni.
Buah ni pulak musim dia tak menentu.
suka-suka je nak berbuah.
Dah la aku pulak balik kampung pun tak menentu hari.
payah sikit la nak mengangkut bawa balik buah ni.

Sejak aku naikkan post jambu susu bulan bila ntah.
Ramai rupanya call or sms nak buah ni.
Alhamdulilah, dah dua batch musim buah jambu yang dah distributed pada mak yong yang mengidam.

Buat pencari buah jambu susu ni,
Saya bukanlah pengedar tetap yer.
sekadar menolong untuk sama-sama merasa buah ni.
Saya pulak duduk di Shah Alam.
kalau yang luar daerah tu susahlah nak tolong pass.
Kalau nak, kena la datang Shah alam ambil.
Kalau nak pos memang awal-awal tak dapat nak tolong.
Buah ni cepat rosak lagipun saya ni bekerja 8am to 6.pm memang tak sempat nye nak ke pejabat pos bagai.

so, pada sesiapa yang masih tak putus asa mencari buah jambu ni.
keep in touch la dengan saya.
sebabnya, kekadang tu lupa dah siapa yang dah dapat or belum buah ni.
kalau tak dapat call, sms je perkenalkan diri.
In future kalau ada rezeki korang merasa buah ni bole le akak reply sms korang tu.
Tapi dengan syarat kome kena la datang ambik kat Shah Alam yer.
Kalau nak ngantor ke kome memang akak tak berdaya hehehehe.

apa? nak nombor telepon hehehhe.
kalau nak, tinggalkan komen kat entry ni heheheh.

sekian terima kasih..
khidmat masyarakat ni dibawakan oleh yayan @ cekcibor & co.

7 comments:

purple lady said...

salam sis....sy ni tgh mngidam jambu ni...blh ke sy dptkn jmbu ni..harap2 ada rzki utk bby sy....time kasih daun keladi...nk no tel akk blh ker??

purple lady said...

salam sis....sy ni tgh mngidam jambu ni...blh ke sy dptkn jmbu ni..harap2 ada rzki utk bby sy....time kasih daun keladi...nk no tel akk blh ker??

ijan kino said...

kak..nk no ph..ada org ngidam..atau sent no ph kt fb "melabur Cuma Seringgit"

Yusuf Yunus said...

Ad lg ke?

rilex said...

ada stock jambu susu?? sy area selangor.. sy bleh dtg amik..

rilex said...

ada stock jambu susu?? sy area selangor.. sy bleh dtg amik..

rilex said...

kalau ada roger sy.. 0195082098