15 April, 2013

macaron deco set.

Yea ,
barang order ngan groupun dah sampai.
muahhahahhahahaah!
gembira lak kali ni.
Kata nak send 26hb hujung bulan ni.
tup! tup! sampai pulak hari ni.
itu hari saja-saja gatai tangan nak mengorder set kat bawah ni.
berkenan sebab ada squeeze bottle tu.
dan silicon mat tu pun best.
Niat asal nak beli benda ni bukan nak buat macaron.
Tapi nak buat biskut shiroi koibito,
muahahahahaha!!!!
giler punye suke ni.

lepas ni kompom, tambah giler beronline shoping.

20130415_103612

tak menahan betui la groupon ni. siap box dia ada tulis ‘congratulations this package comes with a free cardboard box’. iyo lah. apa-apa aje lah. janji barang mak yong sampai sudah heheheh

20130415_103640

nasib baik le benda ni murah, boleh  le mak yong beli. kalau mahal mak yong cuci mata je.

No comments: