09 June, 2011

Apa!!!!!

 

Bulan ini bulan orang berhenti beramai-ramai. Bukan bulan ni aje, dari awal tahun dah ramai yang berhenti. Dah naik bosan dah asyik muka-muka baru je dalam ofis ni. Bosan jugak nak memulakan seisi bertukar-tukar biodata…. dah elok-elok bersuai kenal, mesra gitu ,alih-alih esok lusa dah last day la pulak.

Atas permintaan ofismate yang nak last day tur, maka gigihlah aku bersengkang mata hanya kerana benda-benda di bawah ni. Bila la agaknya turn aku pulak nak hai..hai..bye..bye.. kat derang nih…

 

CALON-CALON bagi binatang di rimba fofular 2011 ialah:

P6081103

yayanosourus Juara menunggu 2010.

 

P6081105i- bunny.. woi!! hidung aku mana????

 

P6081107hantu gigi kapak.

kat Amerika they ols panggil i tutperi you!!

 

P6081109

burung terkesimawari,

 

P6081111pussycat fool la la la…

 

P6081114biru mata hitam ku.

 

P6081116

stim yellow meow..meow..!!!

 

P6081118

john doh!

pemenangnya ialah:

P6081122 geng red warrior hahahaha………

 

P6081124 bukan sekufu awang hitam!!! kenapa kita tak menang. Tuan tanah kedaung sungguh!!!!

 

P6081126

ada aku kesah tak menang!!!  pose baby!…

 

P6081121

kalah dan menang adat bertanding, 1 malaysia.

No comments: