31 March, 2011

Saya suka rose

semalam buat purple paper rose untuk zizie. Hasilnya nampak comel sikit dari pink rose yang aku buat dulu.

 

PIC_0448_thumb kredit gambar: naunau.com

 

Alkisah malam tadi macam rajin terlebih, makanya aku gunalah teknik yang sama pada kain felt pulak. Tapi, sepit tak ada dalam simpanan nak lekat bunga tu, untuk bagi pada hannah. Ada empat kaler je yang sempat buat.

Pagi tadi Hannah bangun, dia rembat yang kaler pink. siap menyorok kat dalam bilik. Takut mak dia tau dia dah ambik satu kuntum.kesian anak mak. Belum siap lagi la hannah sayang..nanti bila dah siap lekat pada sepit baru boleh melaram yer..

 

PIC_0463 image

 

PIC_0461

 image

 

PIC_0460

image

 

PIC_0458

image

 

PIC_0453

 

tutorial boleh pergi di sini. Owner blog ni memang sangat baik hati bagi step by step cara nak buat bunga rose ni. 

2 comments:

niseimono said...

opps. Nak gambar yg takde watermark ke?

ImanAzyan said...

boleh jer