08 March, 2011

Minggu yang tak senang

Dah nak masuk tiga minggu kot aku asyik mengadap mesin jahit. Tapi tak la hari-hari. Tu pun tak banyak yang dapat aku jahit. Harap-harap semua yang aku jahit tur menepati le permintaan kengkawan kat sini. Ni pun ada 3 ke 4 buah beg lagi yang belum dijahit.

Susah jugak la kalau hari-hari aku nak kena tido pkl 1 @ 2 pagi. Dua tiga kali jugak la aku tertidur masa drive. Paling tak sangka tertidur kat traffic light. Sedar2 kereta kat depan dah clear huhuhuhu nasib baik pagi-pagi buta kereta tak banyak. Klu tak mau aku kena hon maut dari kereta-kereta kat belakang.

 

P3040642

 

P3040643

 

P3070648

 

P3070649

 

P3070651 ni aku buat stail jerut jugak hahahaha

 

 

P3070652

 

 

P3070654 ni pouch bag dari kian brocate cina..betui ke aku eja brocate tur…lantak ler… buat dalam 4pcs

 

 

P3040632

ni asalnya buat untuk che mat isi kitab iqra dan songkok dia. sekali dia merempan tak nak beg ni. Macam PEREMPUAN katenyer..banyak cengkadak sungguh budak ni. Siap bergenang ayor mata ke rumah ustazah. Sampai ustazah bercerita ler kat aku che mat bad mood dalam kelas mengaji. Corak macam ni pun masih tak menepati citarasa dia..

No comments: