25 January, 2012

Mika Travel Blanket

Siap jugak la travel blanket untuk Che Mat. makan masa 2 hari jugak nak siapkan ni hehehehe… asyik mengantuk jer pagi petang hahaha!!maklum le cuti-cuti kan.

Untuk Che Nah belum beli kain lagi.. Itu ari nampak ada kain fleece kaler purple ngan merah menyala kat kamdar. Cam best je nak rembat. Tapi time tu tak budget nak beli kain. Duit dah over budget melabur kat daiso membeli bento Che Mat & Che Nah dan benda-benda untuk Pak enchik huhuhu. Untuk aku cuma beli kain felt untuk buat yayanosoros.

20120125_105553

20120125_105623 Aku buat simple jer. ikut Che Mat dia suruh letak gambar angry bird. Tapi aku tak rajin.

1 comment:

izuraiman said...

salam..saye ade cari kain fleece ni kat kamdar,tapi pkerje kat sane tak pena denga la nama kain tu..dia ckp xde..kain fleece ni xde name lain ye kak?nak cari sendiri sye tak brape kenal kainnye mcm mane..