25 January, 2012

Lamanya tak jumpa…

Hampir 10 tahun kut aku tak jumpa dengan classmate PUO aku memerangkap housemate aku masa sem4 ngan sem 5.

Rata-rata classmate aku banyak gi area Penang untuk cari rezeki. Ada beberapa kerat jer yang lepas kat area klang Valley ni. Tapi Kalau classmate perempuan tu ada la 2 kerat je kut. Sorang dua kat Perak. Apa taknye ada 8 orang je bunga kat kelas TK.

Thank tu Noni sebab sudi luangkan masa jumpa aku. Sorry tak ajak mai rumah hehehe. Rumah macam tongkang pecah tak berkemas. Lain kali klu hang mai sini, harap2 hang boleh singgah rumah aku pulak. Sudi-sudikan lah terima DIY bag aku yang tak seberapa tu sebagai tanda kenangan hehehe.

 

20120124_130639 handbag kecik aku tu sentiasa nak bergambo.

No comments: