25 September, 2010

Ugly plushie

Pattern plushie ni tak ingat dr web mana ntah.. rasa2 mcm kat perancis kot lawatan sambil belajar la konon …hahahahah bila check kat history dah tak jumpa dah laman sesawang tu cadang nak letak link… apa2 pun pak-pak omputih jgn le saman aku. Aku buat ni hanya suka2 je klu jual pun tak le sampai bole buat schedule untuk mass production…

P9221061

ada yang berani nak beli? hhehehhehehe

No comments: