20 September, 2010

Reunion batat

Dah macam kek batat plak bunyinye. Kek batat masih bole le di ngap walaupun tak naik gebu. klu dah reunion yg batat memang dah tentu2 le tak de makan2.Raya ketiga sungguh2 nak buat reunion ni ngan budak2 kampung. Al sudah nye hmmmm! nan hado jer lah.

Dah aku jangka dah reunion itu ari mmg tak ramai yg dpt join.psl masing2 blk kg mertua. yg adoo tu aje la kitaorg pegi ambush rumah cikgu Tazali n lepas tu gi makan kenduri kat rumah ajam. happening jugak le…kannn


kali ni byk muka2 member yg dah berkurun lama tak jupe dtg nak ber`union. kecewa jugak derang bila tau pagar dewan berkunci… nak buat mcm mana dah reunion ala2 melukut di tepi gantang. tu yg terjah rumah cikgu tu. sib baik cikgu Tazali ada kat rumah dpt jugak la tgk cikgu yg ala2 mirip macam chief penyamun si pendek dlm Ali baba bujang lapok tu. Assalamualaikum cikgu..kami datang nak beraya.. hehehehe Terkejut cikgu sekali bekas anak murid nya dtg beraya . Penuh jugak le ruang tamu rumah cikgu.. cikgu tetap maintain macam dlu2 cuma rambut je kaler baru ekekekeke…

No comments: