22 July, 2010

Dah agak dah!!

Malam semalam aku col cikgu Che Mat tanya betul ke Che Mat ada bawa colouring book ke sekolah. Cikgu dia kata memang ada dan cikgu tolong simpan kan dalam almari buku kat dalam kelas. semalam lupa nak bagi balik buku dia.

Al kisahnya cikgu dia kata kengkawan dia masing2 berkerumun nak ambik sticker dlm colouring book tu siap ada yg tampal kat tangan, pipi, dahi.  Aku say sorry la kat cikgu dia klu anak aku dah buat havoc dalam kelas. Mana la tau kan kalau menjadi kesalahan pulak. Yg nyata nya budak2 tu have fun dengan sticker yg ada dlm colouring book tu :)

No comments: