13 January, 2010

felt

minggu ni kerja aku tiap2 malam  dok menjahit benda felt ni. Tak tau la tiba2 jadi rasa seronok plak. Hubby tanya nak buat apa benda ni banyak--banyak, nak jual ker?.. aku kata saja suke2 tak de niat nak jual pun. Rasa macam nak hadiah kan kat kengkawan je. Tapi klu jual pun ada ker org nak beli heheheheheh….. kat luar sana berlambak2 soft toys @ plushie yg come2 lagi murah made in china. Dapat siapkan 6 ketul onigiri versi aku. siapa2 yang rasa nak seketul meh la minta ngan aku hehehhehe. wah! syok sendiri plak aku. mcm la ramai sangat yg baca blog ko ni yong, usah le kome berangan!

aku suke yg versi ugly onigiri. tp hubby tgk mcm tak suke jer, nak bagi budak2 ker nih? err tak ler.. tp si hannah suke yg onigiri toncet mata satu. siap pegang masa minum susu.

 

IMG_0555

onigiri please!

1 comment:

aliff muhammad said...

Nak satuuuuuuuuuuuuuuuu...

yang mana-manalah...

nanti adik datang amik kat rumah kak yan!