19 January, 2010

Bag

Aktiviti hujung minggu lepas. Kali ni masih lagi dengan projek menjahit bag. kali ni buat ada poket pulak. Ala-ala organiser bag gitu. teruja bila tgk Che jahit bag banyak poket hehehehehe…. so aku pun mengikut jejak langkahnye. Hubby kata “ tak sudah-sudah jahit bag nyer”..

IMG_0557

Beg ni guna untuk bawa ke ofis. kos sebuah beg ni dalam RM15.00 saje. custom made and yg penting handmade huahuahua…

 

IMG_0560

ni plak simple square bag untuk Che Mat bawa buku exercises dia. senapang mainan pun ada dalam ni. aku kata nak buat apa ngan senapang nih? "Amat nak main tembak-tembak polis. " errk.. tembak polis ke nak main polis sentri? aku pun tak tau lah  yg mana satu dlm fikiran dia. siap bawa 2 bijik. satu untuk si Hannah. gasak la korang.

No comments: