28 May, 2009

Momma In Black

Semalam aku dengan rasmi nya telah memakai tudung DIY ke ofis.

Dah beli lama dah kain ni, almost 2 month, last2 nye br last week terasa nak

menyudahkan nye.

Awning dia guna kertas pengeras keseluruhannya,

body dia ikut measurement tudung syria.

Memang susah la nak jahit tudung for the first time.

 

“Kira tabik spring la kat Che Fid yg

walaupun kurang npk namun dah berhelai2 dia jahit tudung sendiri.Ni bole menangis

pengkritik Che Fid kalau dia tgk koleksi hang.

Tak kisah la senget ke tak tapi bila Che pakai totap menjadi tarikan org.”

 

Mula2 tu ada gak rasa fedup nak jahit tudung ni, tapi bila aku tgk harga kat luar jual 2

kali ganda kos membuatnya. Terus terbantut, pujuk balik diri sendiri supaya jahit je

la yong. next time beli kaler lain plak since Che Fid kata kat kamdar ada byk choice.

Bila la aku nak gi  shopping kain lagi ni.

 

PIC_0105

1 comment:

Fid said...

jom kita sopping lagik!! kain2 di mana ko kain