28 May, 2009

lagi-lagi beg..

Bulan ni demam jahit eco bag. Hubby dah tau dah klu pegang mesin jahit tu kejenya nak jahit beg saja la. Tak cukup2 lagi gamak nye yer.. Mlm tadi aku buat la satu yg kecik utk dia isi bekal nasi etc. Selalu dok cari plastic bag yg bukan transparent nak bw bekal letak kat repair stage. Cover line takut kantoi bw makanan kat prod +++ malas nak gi loker.

 

PIC_0102

No comments: