16 April, 2009

Penat

Minggu ni minggu kepenatan buat aku.. penat melayan fikiran yg tak sudah nak berenti keje di bawah pemerintahan kuku karat nih. Alangkah best nye klu dpt bekerja sendiri, aku lah boss aku jugak le kuli nye… Tak perlu terkejar2 masuk ofis. Tak perlu nak letak Tag kat PC bila nak pegi nursing. Tak perlu jugak nak bg daily report kat boss mau pun konco-konco nye..

 

Hari ni ada dept dinner kat Shogun Sunway Pyramid. Japanese food buffet. Mula2 ada la rasa mcm  nak pegi sbb nak mkn free (nak mengabiskan duit pakcik2 jepung tur). Tp bila mengenang kan si Che mat ngan Hannah, baik aku lepak kat rumah je lar..kot rasa nak mkn japanese food sesangat aku google resipi n masak2 sendiri kat rumah je lar.. ekekekeke

No comments: