27 April, 2009

Novel

Seumur hidup aku ni lah first time aku beli english novel. Sebelum ni aku meminjam je lar kat orang @ kat library.

 

Tak sangka la kat Carrefour Subang ada buat sale plak. Sale nak habiskan stok kot. Every book cuma RM5. Most of the book with hard cover. Aku dah pening sekejap. Tak tau mana satu aku nak rembat. Tak pernah tau penulis yg mana bagus. berjam jugak aku nak memilih. Hubby dah mcm nak boring menunggu.Tgh Mama dia kalut nak pilih buku dia pun kalut nak cari buku gak…At last aku ambik yg ada good review.

 

Ikutkan hati nak beli banyak buku.tp duit x mengizinkan sbb sebelum tu dah beli byk kain kat Nagoya. Weekend ni nak tgk lg la klu ada lg.

 

 

IMG_0289 

 

setelah aku goole,kebanyakan buku Lisa Unger nih dpt review 4 bintang.

 

 

IMG_0290

 

 

Penulis buku ni pun sama gak kebanyakkan buku dia dpt 3-4 bintang.

x tau best ke tak baru baca mukasurat 4. Bila la aku bole khatam untuk satu buku ni.

No comments: