15 July, 2013

Mc flurry ✿ in da house.

Che Mat ni suka sangat dengan mc flurry.
Apa yang best ntah.
dah la mahal.
isi dia pun dah sikit.
tak macam dlu masa mula-mula di perkenalkan.
disebabkan bapak dia tak suka sangat nak membeli di mekdie.
bapak dia kata jom la pergi tesco.
kita beli bahan-bahan buat mc flurry hahaha jimat seh! bole makan banyak kali.

20130708_223245

Bahan-bahan
- Serbuk milo @ oreo yang di kisar.
- Ice cream Vanila.
  suka hati korang la nam ice cream jenama apa?
- choco ball MILO

Cara-cara
Nak ajar jugak ker hahahah
simple sangat ni.
scoopkan vanila ice cream dalam cawan.
taburkan serbuk milo or orea yang dikisar.
dan letakkan choco ball MILO di atasnya.
Tadaaaaa…..dah siap dah pun, jom makan.

20130708_204936

No comments: