15 July, 2013

JJCM ✎ coconut shake sek 7 s.alam

Bukan sebab jalan-jalan cari makan.
memang hari-hari jalan dekat sini.
dah lalu jalan situ nak balik rumah.
menyinggah le cari makan yer dak.

tak tau pun coconut shake old town ni,
masuk dalam JJCM.
itu pun, adik  kume yg bagi tau masa balik kampung last week.
mana taknya yang tolong beli tu.
Pak enchik jer.
Dia yang start dulu beli coconut shake ni.katanye sedap ni.
Sekali cik bini dia dah menyedut.
tak hingat2 dah kat orang sebelah hahaha sedap le tu. Rm3.50 je kome.
ada letak vanilla ice cream..wallah!
sejak tu, selalulah suruh dia je yang beli lepas balik kerja.
Plus beli sekali ayam goreng uncle bob.
feberet Che mat.
Hannah capucino blended jer yang dia tau janji tak letak bubbles.

Balik dari kelas malam Che mat.
Singgah sini.
ramai pulak customer dia mlm tu.
padahal pukul 9.15mlm dah tu.
mula-mula ingat nak tunggu dalam kereta jer.
Teringat pulak nak check betui ke kedai ni dah kena tag dengan JJCM.
hahaha mak munah nak terjah ko.
nah ambik ni tak caya sangat ekekeke.
eh!..eh!..eh! betui le kome ada tande JJCM.
peghak la pulak..

IMG-20130705-WA0002

camne nak datang sini?
senang je cari kompleks belia dan kebudayaan.
opposite dia UNISEL s.alam.
masuk je simpang ke kompleks belia tu.
selalu budak UITM ambik final exam kat sini lar. depan kompleks ni sek.men sek 7.
korang jalan terus jer. tak jauh dari sek tu ada deretan kedai.
kedai pertama kat corner lot tu ler.
kedai ice blended old town.
nak senang lagi google map le yeop yong  oooiii..hohoooiii.

IMG-20130705-WA0001

dan-dan kat situ dah kena sedut separuh hehee

No comments: