27 December, 2011

Omiyage!

Dapat omiyage ni dah lama dah..tapi biasalah kan..updated nye baru sekarang. Semua stock kat bawah dah abis dibedal dah pun. Kiriman dari Cik ZZ nun jauh di Shunan

Terima Kasih bebanyak bagi food ni kat kitaorang. Kalau rasa-rasa kaya lagi hantar le apa-apa yang patut utk kitaorang kat sini hahahahaha.

20111216_060713

gula-gula mintia tu huhuhu! memang power jugak ler dia punye berangin tu. Sampai aku tersedak-sedak menghisap gula2 ni.

Kopi starbuck tu jer yang belum kitaorang rasmi lagi. sebab kononnya nak buat 1 jug kongsi ramai2. Sampai Cik Fid mimpi2 aku bancuh kopi ni hidang kat diaorang. Hahahahaha! bila ntah nak bawa jug nye.

No comments: