27 December, 2011

Cozy pouch..for sPhone.

Buat cover untuk S-phone. Tau ke sPhone tu apa? hahahah! yo yo ooo je kan. Nak jugak letakkan nama ala-ala iPhone tu. Yer la nak membeli iPhone sungguh le saya tak mampu kan.. dapat sPhone pun jadilah. S tu tentu ramai yang boleh agak selain iPhone from apple, smart phone dari Samsung pun tak kurang competitives nyer kan.

20111215_082336 cover ni untuk aku nye samsung-wonder pet. Buat dari felt. suka sangat gambar robot tu..

20111215_082347

ni untuk my ofismate Adilah. Sebab dia ni alergik dengan pink kaler. so aku buatkan kaler biru. Dah lama dah offer kat dia nak buat pouch ni. Tp dia buat jual mahal jer. ada ker dia ingat aku nak buat pouch ropol2. huhuhu! tak le serajin itu pun. Label birdie tu pun agak cute.

20111215_082323

tadaaaaaaa! ada sesiapa nak order juge?

No comments: