07 December, 2011

Burung Marah

ANGRY BIRD!

kalau direct translation ke BM burung marah la kan..

ke,

Burung Pemarah?

Sejak angry bird game wujud dlm I-phone. Game burung ni dah jadi feveret seantero dunia kut. Termasuklah me and family. kalau tablet kita tu Che Nah ngan Che Mat tak de keje lain le mesti nak main game ni. Tapi mula2 dia tak sebut game 'ANGRY BIRD' Che Mat Sebut game 'VAVI'. Aduiiyaii!

dari game sampai la melarat ke soft toy. pantang nampak angry bird mesti masing2 riuh rendah.

 

PC050424

Ni masa tengah berangan dengan angry bird

 

PC050426

buat aksi otromen cosmos! fireeeee!! zassssssss

 

PC050430

Che Nah kata yang angry bird hitam tu ayah dia, Yang angry bird tu mak dia. Yang hat kecik tu anak dia. Tapi ada plak chobbit terselit kat tengah tu hahaha mana datang nyer..

Malam semalam gigih bawa pa&ma angry bird dia ni pergi melawat Akif  hehehehe

PC060435

No comments: