27 December, 2011

Candy….

Apahal pulak aku ni tiba-tiba jer letak krismas candy ni kan… Aku tak sambut hari natal yer. Cuma candy ni rakan muka email aku kat nihon yang bagi. candy dia memang sangat cute dan menarik untuk dijamah. TAPI, macam biasa la aku akan rujuk kat cik Fid dulu , tanya bahan2 terlarang yang ada dlm candy ni.

Penyudahnya! gula2 ni aku bagi kat Staff manager aku yg female. yang hat male tu  aku bagi tengok aje. kirim salam aku nak hulurkan kat dia. 

 

20111219_155823 

20111219_160333

 

20111219_160344

comelkan!…

No comments: