25 October, 2011

Android tablet pc.

 

Firts time review gadget kat yayan.

Tablet PC..baik ipad, samsung galaxy. semuanye nampak cool. cuma duit je tak berapa nak kool.  Tapi aku baru jer tau pasal andriod tablet ni. Harga boleh tahan kalau nak compare dengan samsung galaxy.  cuma memory size dia kecik berbanding galaxy.

Best kan. Aku rasa kalau Pak enchik bagi aku ni. Dia kan regret, pasei bini dia akan berkepit ngan menatang ni ku hulu ke hilir. Nak Tengok korean drama, baca manga, surfing, hatta ber Fb-ing and twitter-ing, bukan masalah lagi hahahha. Di mana-mana pun boleh. Asal ada internet provided (^_^) hahahaha. Gelak bertanduk dua di sini. Satu lagi anak dia pun sat gi sakan nak main angry bird.

Pasei apa kata  kalau Pak enchik beli kan, Pasei kalau aku yang kedekut tahi idung masin ni. Memang tak kan beli la sampai bila-bila hahhaha. Sebab aku tengah mengumpul pitih nak membeli itu DSLR yang suatu waktu dulu konon2nya nak jadi penangkap gambo pro.

 

PA250195aku kalau ada yang sudi bagi Free tanpa syarat.. hulur je tangan hehehe

4 comments:

zz said...

aku nyer mana?hahaha
jangan dok kusyuk sangat sampai lupa anak mana dah la.ahaha

ImanAzyan said...

Aku tambah, jgn lupa anak dan laki hehehe

aliff muhammad said...

Muz ada iPad 2. Excitednya sebulan. Pastu lempar kat almari buku. Lebih baik layan buku.

* kalau dah hantu buku dan membaca!

ImanAzyan said...

atMuz ko lempar je Ipad ko tu kat almari.. gila ganas hhehhe.. meh lempar ipad tu kat hand bag akak hehehehehehe