07 July, 2011

oh! span kuning

Oh! pening kepala aku bila tenggokkan harga sticker ni. Apa yang best pun aku tak tau. Tapi aku say thank you la pada pembeli dan pemberi sticker ni. Mahal siot! untuk 200 keping  reusable sticker ni RM28.00++. Adui! yaii!! kalau aku nangis air mata darah pun aku tak beli punya. Tapi tak sure la kalau pembeli tu dapat harga lelongkan. harap-harap pembeli tu tak beli harga sebenar yang di tag pada kotak.

 P7051433 nampak macam best kan…

 

P7051434

sticker biasa-biasa je kau…pada aku ler…

No comments: