02 July, 2011

Main askar-askar

Ada dua orang budak ni sibuk main perang-perang.Memang banyak kereta kebal dalam almari mainan derang. Main tengah-tengah mara, asal aku nak ke dapur je mesti tersepak soldier derang ni. Lepas tu masing-masing bising la soldier derang tersungkur di kaki aku hahahahahah

 

P6291288Bersedia di medan pertempuran. Squad hijau tu Che Nah punya.

 

P6291291

ni squad Che Mat.Batalion ke sepuloh. Haruslah dia punya lebih dari adik dia siap ada kapal terbang stand by.

 

 P6291299

adik dia suruh tambah ahli squad. Mana aci dak dia pun nak jugak ada macam-macam army transportation hahahaha. Cara nak jatuhkan soldier-soldier tu derang guna senapang berpeluru dart plastik.

1 comment:

Fid said...

makin tembam hannah!