27 May, 2011

that`s all..

Aku selalu lost. Tumpuan selalu tak bertahan lama setiap pagi hari ketika ber`morning meeting.. Jauh fikiran aku melayang-layang ke Australia,Japan sempat jugak singgah di Tasek Kelana Jaya. Bihun sup dan char kuew tiow kat situ sedap la pulak!

Aku tenggelam dalam perkataan basically,actually yang entah berapa puluh kali berulang.
Aku agak tersedar bila bos aku buat lawak tapi dia sorang aje yang gelak. Dan tak habis-habis aku menantikan `that`s all` yang juga entah berapa kali tak all, all jugak.

Isnin depan ada khabar gembira. Bos aku tak kan jadi tai ko lagi untuk berucap di meeting pagi. Tapi macam tak berapa gembira,bila dia kata dia still akan menyampuk jugak klu new bos kecik memberi ucap tama. Perlu kot untuk aku berlatih berdiri weekend ni. Itu pun klu aku rajin. Aku jangkakan lepas ni standing morning meeting akan lebih lama adanya. Mata aku asyik terpandangkan kerusi di depan meja hijau.

4 comments:

aliff muhammad said...

Kak Yan,

Jadi bos tidak sukar namun perit!

Fid said...

penyapukan sajaaaa

leeya abdul said...

by right..pandang meja hijau dapat naik pangkat nanti..hehheee

ImanAzyan said...

morning meeting ni perlu ke berlama-lama spi bole cecah 45min. cuma nak bgtau daily plan je kan.berdiri plak tu. pastu samb plak grp meeting adui..klu isnin lagi parah 3 kali meeting hahahahah teringat mcm perhimpunan kat sekolah dlu. nak wat cam ne kan. layannn je la.