18 October, 2010

pinky butterfly

 

weekend punya hasil.. tak larat nak tulis dah!!  enjoy the pictures!!!

 

PA151161

Last minute jahit benda ni.

A gift for little cuties Maryam.

Next,

Another felt wrist mouse pad for my officemate.

 

PA151156 

Harap dia suke gilerrrr! kat menatang nih!

2 comments:

Mrs Shyza said...

salam yana...
kalo sy nk tempah felt wrist mouse mcm ni,tp nk besar sket (sbb ingt mcm nk baut pincushion menjahit sy)...agak2 brapa harganya?comel...

ImanAzyan said...

walaikumsalam,
yg dlm gambo tu mmg kecik buat utk pin kat lampin baby.
tp klu utk felt wrist mouse selalu yg saya buat standard size dia pjgnye lebih kurang 16cmx6cm jual 10 hinggit je.lebih kurang pjgnye sejengkal gitew hehehehe (ukur ikut piawaian jari saya).