11 October, 2010

Beg barter

pasei apa aku nama kan beg barter.. gara-gara Che ja bagi tudung yang konon2 nye mula-mula nak pinjam tudung dia nak buat pola. Sok lusa mana tau nak buat tudung DIY kan. Memang bes le pattern tu. Tetiba jer Che ja kata “awak ambik le tudung tu, tp nnt buatkan kita felt plushie utk dia”..

Dah jadi sistem barter plak di situ.. So aku dah pun plan nak buat satu plushie dari felt karekter yg dia minat sesangat tur.. dah potong dah cuma nak jahit je lagi. Tapi disebabkan banyak hal. aku jahitkan dlu beg belang2 ni utk dia. kebetulan dia mmg suka anything yg belang-belang.

 

PA021094

another beg belang-belang

PA021098

lagi versi beg belang-belang

PA021101

Bukan kata Ja  aku pun suka gak corak belang-belang ni.Blouse pun tak sah klu tak de corak belang-belang. Mama belang plak le kekdahnye yer..

Dan satu beg corak ala2 inggeris. Siap minta tolong Che fid letakkan snap button.

PA021099

No comments: