23 December, 2009

jahit

bulan ni sempat jugak la pegang mesin jahit untuk jahit beg2 dan tudung DIY.

IMG_0019

jahit beg ala-ala beg guni untuk isi biskut buat hantaran

IMG_0023

jahit beg jerut lebihan kain beg hantaran, dapat 2 pcs. tapi telah di kidnapped oleh ipar duai.

IMG_0022

lagi beg jerut round shape.ni nak bagi kat anak babysitter.

last but not least, tudung DIY untuk SIL. sebenarnye nak buat awning guna kain satin je then nak cantum ngan selendang. disbbkan tak jumpa yg sesuai.

aku jahit je body dia guna kain satin jugak.

kat atas tudung tu aku tampal manik2

dan labuci lebihan lace baju

IMG_0040

1 comment:

aliff muhammad said...

Salam,

Kak Yan, waaa...kalau adik pun akan cilok gak satu beg hantaran tu.Cantik.

Mesin jahit bukanlah barangan permainan adik.ha!ha!ha!

Minumlah madu untuk tambah tenaga.