16 December, 2009

100yen

Tak tau nak tulis apa, so tayang jer la barang2 yang dibeli di kedai 100yen. Konon nak tengok jer,sekali tangan dah menggeletar tak sabar nak beli. Sib baik dlm kocek ada sebelah tangan jer klu idak mau shopping x hingat dunia...

 

IMG_0550

bekas isi sos or ketchup

 

IMG_0551

pencucuk hiasan

 

IMG_0552  

tool utk buat hiasan bento comel!!!

 

IMG_0553

cheese cutter apa2 nak cut pun bole lah!!

 

IMG_0554 

small pan. masa beli ni tinggal satu jer!!

 

IMG_0555

yang ni paling aku suka EGG MOULD.

No comments: