23 December, 2009

busy month

Bulan ni memang bulan yang amat sibuk untuk aku. majlis bertunang sister in law baru saje selesai. Mana tak nyer, tolong teman pergi beli kain, bawa pergi jumpe tailor, cari bahan2 buat hantaran dan mini pelamin, jahit itu jahit ini wah!!! masa aku kahwin dulu tak pulak rasa se busy ini. Maklumlah main order jer, makcik2 yg settlekan. memang la aku rileks hehehehe…

Lepas ni majlis convo adik pulak. Then nak kena pergi ambik barang2 kat asrama dia untuk bawa balik ke kampung. Weekend ni pulak ada wedding cousin hubby kat Tanjung Malim. Hubby kata nak pergi majlis akad nikah sekali sebab dah dekat dengan rumah abah.Penat berganda2 la nampaknyer.

Mlm tadi baru  jer dapat settle kan 2 bakul besar kain2 yang tak berlipat.Nasib baik hubby tolong basuh pinggan dan baju sementara dia tengah cuti nih! Malam ni nak pack baju, untuk balik kampung lagi. huhuuhuhu!!! letihnye..

No comments: